Firma cu Gold Account  Stiri SC Real Life SRL (Reallife.Solutions)Promotie la magazinele online comandate in luna Aprilie 2016

Promotie la magazinele online comandate in luna Aprilie 2016In luna Aprilie 2016 aveti ocazia sa comandati cu reducere de 20% un magazin online pentru a vinde produsele dvs pe internet.

Prin magazinele online create de noi puteti lega solutia noastra de gestiune si stocuri pentru a automatiza procesul de la vanzare pana la livrarea produselor:
Clientul pune comanda pe site, primeste factura, plateste factura cu card-ul online, se face rezervare de stoc in gestiunea dvs si apoi cu cateva clicuri se genereaza AWB-ul pt livrare.  Citeşte mai mult...

Afisări: 1226. Data publicării: 2016-03-25 de către: SC Real Life SRL
Soluția noastră pentru magazin online

Soluția noastră pentru magazin online Am publicat un update important la interfața programului care afectează modulul de editare detalii la produse.

Noua interfața are ca scop simplificarea elementelor pentru acest motiv detaliile produselor au fost reorganizate pentru a putea fi accesate și administrate mai ușor.

Facem eforturi extraordinar pentru a oferi clienților noștri un serviciu bun, si stabil.  Citeşte mai mult...

Afisări: 2068. Data publicării: 2014-05-26 de către: SC Real Life SRL
Promotie la gazduire pe Real-Host.eu

Promotie la gazduire pe Real-Host.euIn luna august avem o noua promotie. Pentru orice pachet de minim 1 an comandat in luna august, primiti 1 an de zile gratuit in plus. Pentru a putea profita de aceasta oferta, trebuie trimis codul "PromotieAugust2013" la adresa support@real-host.eu impreuna cu confirmarea platii.
 Citeşte mai mult...

Afisări: 1675. Data publicării: 2013-08-01 de către: SC Real Life SRL
Program de gestiune/vanzari online: Licente noi

De saptamana trecuta portofoliul nostru a fost extins. Acum, pentru programul de gestiune vanzari online BOCP avem doua tipuri de licente. Licenta Single, pentru firmele care isi desfasoara activitatea intr-un singur punct de lucru si licentele multi pentru firmele care isi desfasoara activitatea in mai multe puncte de lucru.  Citeşte mai mult...

Afisări: 1467. Data publicării: 2013-07-02 de către: SC Real Life SRL
Program de gestiune: 50% reducere la Real Life

Cu ocazia sarbatorilor pascale, in perioada 29 aprilie-3 mai, Real Life ofera o reducere de 50% la toate modulele pentru programul de gestiune si vanzari BOCP. Reducerile sunt valabile doar la comenzile achitate in perioada promotiei.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa de e-mail: comercial@reallife.ws sau la numerele de telefon de mai jos:

tel: 0735535039 (Vodafone) (intre orele: 09:00 -> 17:00;)
tel: 0757233808 (Orange) (intre orele: 09:00 -> 17:00;)  Citeşte mai mult...

Afisări: 928. Data publicării: 2013-04-24 de către: SC Real Life SRL
Reduceri de 50% la Real Life

In perioada 29 aprilie - 3 mai, cu ocazia sarbatorilor pascale, Real Life ofera reduceri de 50% la urmatoarele servicii:

- Magazin Virtual la cheie
- Gazduire web pe Real-Host.eu
- Pachete de promovare pe Real-Web.ro :-)
- La programul de gestiune si vanzari BOCP (toate modulele BOCP) www.bocp.eu

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa de e-mail: comercial@reallife.ws sau la numarul de telefon de mai jos:
tel: 0735535039 (Vodafone)  Citeşte mai mult...

Afisări: 1043. Data publicării: 2013-04-24 de către: SC Real Life SRL
Locuri de munca disponibile

Cautam agenti de vanzari cu experienta (nu conteaza orasul).
Cerinte:
-experienta in domeniul vanzarilor B2B
-experienta in domeniul vanzarilor IT(software) reprezinta un avantaj
-posibilitatea de a lucra singuri

Beneficii:
-Comisioane motivante in functie de vanzari - fara target

De stiut: nu suntem o firma mare, nu va oferim cerul si pamantul, insa va oferim posibilitatea de a castiga un venit care chiar sa va motiveze. :-)

Pt detalii: mircea@reallife.ws
 Citeşte mai mult...

Afisări: 765. Data publicării: 2013-04-18 de către: SC Real Life SRL
Reducere 30% la program de facturare

Reducere 30% la program de facturareReducere de 30% la programul de facturare si gestiune online BOCP pana in data de 23 decembrie.
 Citeşte mai mult...

Afisări: 709. Data publicării: 2012-12-19 de către: SC Real Life SRL
Promotie la gazduire

Promotie la gazduirePana la sfarsitul lunii Decembrie 2011 achizitionati domenii .EU la pretul de 3.33 Eur+TVA, Comenzile se pot face pe o perioada de maxim 5 ani la doar 3.33 Euro+TVA pentru fiecare an.  Citeşte mai mult...

Afisări: 1156. Data publicării: 2011-10-27 de către: SC Real Life SRL
Grafic redesign al site-ului nostru cu Gazduire Web.

Am facut tot posibilul sa oferim acelasi informatie bogata dar totusi sa simplificam noul website.

Avem si un bonus nou pentru cei care se transfera la noi, oferim perioada deja achitata la furnizorul curent ca si bonus la noi, si dublam perioada achizitionata de la noi.

Mai multe detalii pe www.real-host.eu  Citeşte mai mult...

Afisări: 1577. Data publicării: 2011-08-28 de către: SC Real Life SRL
Un nou portal cu imobiliare oferit de agentia Elite Services

Un nou portal cu imobiliare oferit de agentia Elite ServicesAm lansat un nou portal pentru compania Elite Real Estate Services, o Societate Comerciala ce are domeniul principal de activitate servicii imobiliare.
Angajatii acestei societati sunt agenti imobiliari profesionisti cu o experienta de peste 10 ani de activitate,ce au aderat la APAIR - Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania.
Va invitam sa vizualizati oferta lor pe www.elite-imobiliare.ro.  Citeşte mai mult...

Afisări: 1439. Data publicării: 2011-07-29 de către: SC Real Life SRL
Deschide-ti propria afacere de webhost

Deschide-ti propria afacere de webhostEsti webdesigner si faci site-uri la clienti? Iti oferim solutii complete pentru a-ti deschide propria afacere de gazduire. Vinde-ti clientiilor tai direct tu gazduirea!

Fara dureri de cap pentru intretinerea serverului, uptime sau alte probleme!

Ia un pachet de reseller gazduire, primesti gratuit un cont de reseller domenii si poti inregistra prin site-ul tau domeniile si di poti vinde conturi de gazduire!

Vezi detalii pe www.real-host.eu  Citeşte mai mult...

Afisări: 1498. Data publicării: 2011-06-25 de către: SC Real Life SRL
Acum ai un site in 5 minute cu Softaculous script installer

Acum ai un site in 5 minute cu Softaculous script installerAm instalat pe serverul nostru Softaculous script installer care permite instalarea cu 1 click de peste 180 de scripturi/site-uri open source:
galerii foto, sisteme CMS, e-commerce, forum, portaluri, wikis, etc.

Acest script installer automatic vine instalat in toate conturile de gazduire si este accesibila din panoul de administrare CPanelal.

Pentru mai multe detalii vezi linkul de mai jos  Citeşte mai mult...

Afisări: 1474. Data publicării: 2011-06-25 de către: SC Real Life SRL
Facturi fiscale emise de pe internet

Aveti acum optiunea de a emite facturi fiscale si chitante fiscale online. Se creeaza un cont pentru firma dvs si se configureaza utilizatorii pentru compania dvs. Se pot configura serii de facturi, se pot aloca seriile la mai multe puncte de lucru.

Pentru mai multe detalii vezi www.facturionline.eu  Citeşte mai mult...

Afisări: 1106. Data publicării: 2011-06-19 de către: SC Real Life SRL
Noul sistem de voturi vă ajută la promovarea firmei pe www.real-web.ro

Noul sistem de voturi vă ajută la promovarea firmei pe www.real-web.roAm lansat noul sistem de voturi prin care firmele și companiile înscrise pe www.real-web.ro primesc voturi pe site sau pot instala un script de votare pe site-ul lor.

Clasamentul firmelor este calculat în fiecare zi, luând în calcul ultimele 7 zile, și firmele cele mai populare sunt promovate pe prima pagină.  Citeşte mai mult...

Afisări: 1552. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Acum se pot publica știri și anunțuri în cadrul portalului www.real-web.ro

Acum se pot publica știri și anunțuri în cadrul portalului www.real-web.roNoua opțiune în contul companiilor și firmelor înscrise pe www.real-web.ro permite membrilor șă posteze știri și anunțuri, care apar pe minisite-ul lor și sunt promovare prin mai multe canale pe real-web.ro.

Știrile pot avea un titlu de 75 de caractere și un conținut de maxim 500. Conturile Gold au o extraopțiune de a plasa și un link "Citește mai mult" către site-ul lor sau un alt site.

Noua opțiune este accesibilă în panoul de administrare.  Citeşte mai mult...

Afisări: 1816. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
SUPER MEGA OFERTA la inregistrare domenii .eu

SUPER MEGA OFERTA la inregistrare domenii .euIn perioada NOIEMBRIE 2010 poti inregistra domeniul tau .eu la numai 3.98€+TVA!

Pretul de reinnoire si transfer ramane la pretul normal de 7.29€+TVA/an.

Pretul promotional se aplica numai la primul an achizitionat. Daca cineva inregistreaza domeniul pe 5 ani de exemplu, atunci pentru primul an se aplica pretul de 3.98€+TVA si pentru rest pretul de 7.29€+TVA

Oferim si conturi de gazduire de calitatate la preturi foarte bune. Vezi oferta pe www.real-host.eu  Citeşte mai mult...

Afisări: 1491. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Acum ai și comunicate de presa prin www.real-web.ro!

Am introdus o nouă opțiune pentru clienții real-web.ro: comunicate de presă.

Fiecare cont are acum opțiunea de a publica știri importante, schimbări sau alte informații care dorește să facă publice.

Un comunicat de presă este soluția perfectă a atrage clienții și vizitatorii pe pagina firmei, acesta conținând cuvinte cheie despre activitatea și subiectul dorit, apare și în motoarele de căutare.

Pentru a testa noua opțiune vă rugăm intrați în cont și testați cum funcționează!  Citeşte mai mult...

Afisări: 1784. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Noile coduri postale sunt la indemana pe www.real-web.

Noile coduri postale sunt la indemana pe www.real-web.Acceseaza pagina cu coduri postale pentru a afla codul postal filtrat dupa judet, localitate si strada.

Bineinteles nu am uitat sa afisam si firmele inscrise in catalogul real-web.ro, pentru codurile postale cautate :)  Citeşte mai mult...

Afisări: 1191. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Am relansat site-ul nostru principal cu grafica noua si continut actualizat

Am relansat site-ul nostru principal cu grafica noua si continut actualizatA venit timpul pentru inca o remodernizare al site-ului nostru. In numai 2 ani, SC Real Life SRL a ajuns sa furnizeze servicii profesionale de webdesign, gazduire, domenii, programare web, optimizare site, promovare. Multimea serviciilor necesita o prezentare bine organizata si usor de parcurs. Va invitam sa vizitati noul nostru site la www.siteuriweb.eu  Citeşte mai mult...

Afisări: 957. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Inregistrare domenii .eu si .com

Inregistrare domenii .eu si .comDe azi poti achizitiona domenii .eu si .com la preturi mai mici !

Acum daca doresti un domeniu .eu platesti doar 7.29€ +TVA si pentru domeniu .com doar 8.49€ +TVA

Oferim si pachete de gazduire pentru domenii la pretul de 28€ +TVA

Pachetul include:
Spatiu: 1GB
Trafic: Nelimitat
Adrese de E-Mail: Nelimitat
Baze de date: Nelimitat
Conduri FTP: Nelimitat
Domenii: Nelimitat  Citeşte mai mult...

Afisări: 1337. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Un blog despre promovare pe net

Un blog despre promovare pe netAm lansat un blog cu info despre promovare firme si companii pe net:
http://promovarefirme.blogspot.com/  Citeşte mai mult...

Afisări: 1008. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Am lansat un nou mini-site de prezentare servicii

Am lansat un nou mini-site de prezentare serviciiAm lansat un mini-site de prezentare pe http://realweb.weebly.com

Prin acest site va prezentam mai detaliat optiunile si beneficiile catalogului de firme real-web.ro.

Serviciile si pachetele de promovare sunt disponibile gratuit pe www.real-web.ro  Citeşte mai mult...

Afisări: 1237. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Oferim servicii de webdesign, magazine virtuale, gazduire si domenii web

Oferim servicii de webdesign, magazine virtuale, gazduire si domenii webRealizam site-uri simple de prezentare pentru orice activitate, dar si dinamice, portalui, magazine virtuale.
Pachetele oferite includ si inregistrarea unui domeniu si gazduirea site-ului, adrese de e-mail, inscriere in catalog firme.
Pentru mai multe detalii accesati site-ul nostru: www.siteuriweb.eu
sau prin telefon: 0735.535.039  Citeşte mai mult...

Afisări: 1102. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Reducere de 50% la toate pachetele de gazduire si la domenii .EU!

50% reducere la toate produsele de găzduire (pachete de găzduire și reseller găzduire),

50% reducere la înregistrările de domenii .eu: 3.64€/an+TVA
Detalii promoție:

Pentru a beneficia de promoția specială, produsele trebuie comandate online pe site-ul www.real-host.eu

Înainte de finalizarea comenzii se folosește codul special de reducere: REALHOST

 Citeşte mai mult...

Afisări: 1180. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Am lansat un nou website: www.navoflex.ro

Am lansat un nou website: www.navoflex.roAm lansat un nou website realizat cu urmatoarele produse:

Knot filler-Reparat noduri cu ceara
(Produs pentru reparat noduri în toate suprafețele de lemn.)

WOOD MASTIC Praf pentru reparat noduri
WOOD MASTIC E800 pastă reparat noduri
(WOOD MASTIC este recomandata pentru repararea defectelor mici sau a crapaturilor. Este rezistent la apa fara a necesita alt tratament)

Disc abraziv cu scai pe suport hartie pentru o imagine omogena de slefuire pe lemn si metal.

Utilaj de slefuit Flexy Sanding  Citeşte mai mult...

Afisări: 1173. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Spatiu dublat si pret taiat la pachete de gazduire!

Spatiu dublat si pret taiat la pachete de gazduire!Da! Chiar intram in atmosfera Sarbatorilor si oferim la toate pachetele de gazduire o reducere de 50%, pe langa faptul ca le-am dublat spatiul de stocare!

Acum ai 1GB spatiu cu trafic nelimitat la jumatate de pret!
Pachetul de gazduire cu 1 GB a devenit pachet cu 2GB
Pachetul de gazduire cu 2 GB a devenit pachet cu 4GB
Pachetul de gazduire cu 5 GB a devenit pachet cu 6GB
Pachetul de gazduire cu 7.5 GB a devenit pachet cu 8GB

Numai in Decembrie este valabila reducerea de 50% cu codul REALHOST!  Citeşte mai mult...

Afisări: 1286. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Cum te ajuta un catalog firme sa fii pe prima pagina?

Cum te ajuta un catalog firme sa fii pe prima pagina?Cateva reactii si opinii personale despre real-web.ro pe blogul nostru:
http://promovarefirme.blogspot.com/  Citeşte mai mult...

Afisări: 1247. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Am lansat noul real-web! Grafica noua, design nou!

Am lansat noul real-web! Grafica noua, design nou!Dupa cum am promis cu 1 Ianuarie lansam noua versiune a portalului www.real-web.ro.

Noul design a suferit multe modificari. Paginile companiilor inscrise au fost total rescrise pentru a va prezenta si mai bine informatiile.

Pagina cu catalog are acum o navigatie mult mai usoara pentru a filtra diferitele categorii.

In saptamanile urmatoare o sa fie lansate si alte modificari majore cu multe surprize :) !  Citeşte mai mult...

Afisări: 1262. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Oferim inregistrare domeniu .EU gratuit!

Oferim inregistrare domeniu .EU gratuit!Daca ai gazduire si vii la noi, oferim un domeniu .EU gratuit!
Daca nu ai gazduire si vii la noi, tot iti dam un domeniu .EU gratuit!

Singura conditie este plata anuala. Domeniile .EU gratuite se ofera pentru pachetele Standard 1 in sus, cu trafic nelimitat.

Mai multe detalii pe www.realwebhost.eu

Comenzile se pot plasa online!  Citeşte mai mult...

Afisări: 1106. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Acum poti fi gasit si dupa pseudonim pe real-web!

Multe firme au un 'alt nume' sub care sunt cunoscuti.

Restaurantul 'Primavara' de exemplu poate fi 'SC Betoniera SRL'.

Pentru a promova firma trebuie sa publicam de fapt numele cunoscut! Clientii nu o sa caute 'Betoniera' daca vor la Primavara :)

Din aceasta cauza am adaugat la profilul fiecarei companii inscrise pe real-web.ro un camp unde poate preciza numele mai cunoscut.

Acesta va fi afisat si promovat pe langa denumirea firmei!

'primavara' si 'betoniera' sunt denumiri inventate ;)  Citeşte mai mult...

Afisări: 1337. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Sloganul tau pe real-web.ro!

Inca o noutate pentru firmele de pe real-web!

Specifica acum un slogan pentru a fi afisat pe fiecare pagina a firmei in catalog. Acesta contine cuvinte cheie care sunt tratate de asemenea si promovate eficient.

Sloganurile sunt afisate intr-un loc vizibil si imbogatesc pagina!

Pentru a posta un slogan, trebuie doar ca firma sa acceseze pagina de prezentare in panoul de admin.  Citeşte mai mult...

Afisări: 1086. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Linkuri promovate pe Real Web

Linkuri promovate pe Real WebUn link promovat este un link catre pagina dvs cu un text personalizat. Acesta este util pentru a atrage mai multi vizitatori si afectează ranking-ul paginii în anumite motoare de căutare.

Linkurile promovate apar in sectiunea "Legaturi promovate:" care este afișat pe paginile catalogului de firme (Pagina 'Director Companii').

Prețul unui link este de 20€+TVA/an/link, și poate fi achiziționat de firmele înscrise pe real-web.ro cu orice tip de cont.
 Citeşte mai mult...

Afisări: 980. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Real Web are acum un director web pentru site-uri

Real Web are acum un director web pentru site-uriAm lansat noua sectiune pe real web care contine un catalog web cu site-urile companiilor inscrise.

Fiecare firma inscrisa poate sa publice toate site-urile lui in director web, in categorii diferite.

Cei care nu au cont de firma, pot si ei publica gratuit site-uri in director web, creand un simplu cont de utilizator.  Citeşte mai mult...

Afisări: 1507. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Navigheaza acum printre toate produsele publicate de firme

Navigheaza acum printre toate produsele publicate de firmeAm lansat noua sectiune de produse pe www.real-web.ro

In aceasta sectiune apar numai produsele companiilor inscrise pe www.real-web.ro si ofera o navigare usoara printre toate domeniile pe site.

Clientii pot cauta printe toate produsele de pe site si pot gasi mai usor pe furnizorii ideali  Citeşte mai mult...

Afisări: 1081. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Lansare noua

Am lansat site-ul http://atlascompanysrl.ro/

Daca doriti o casa noua la cheie, aici este locul potrivit pentru dumneavoastra.
 Citeşte mai mult...

Afisări: 1160. Data publicării: 2011-04-12 de către: SC Real Life SRL
Ultimele Comunicate:


Ce trebuie sa faci in programul BOCP, odata cu schimabrea cotei TVA din 1 ianuarie 2016?

2015-12-21, SC Real Life SRL


Trimitere confirmare de plata prin email

2015-12-21, SC Real Life SRL


Definire si facturare taxe speciale

2015-12-21, SC Real Life SRL


Noutati despre cele mai noi facilitati pe www.real-web.ro

2011-06-26, SC Real Life SRL


Vezi toate comunicatele...
RealLifeSRL

Statistici cont:


Tip cont: Pro account


Total afisari: 354966

Total voturi: 2317

Voturi în ultim. 7 zile: 0


Produse publicate: 27

Servicii publicate: 3

Stiri publicate: 36

Comunicate publicate: 11
real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats